Tallinnas Kristiine linnaosas avati restoran Weis, mille menüü on kokku pannud Peruust pärit peakokk Ernesto Robles.
„Weis on restoran, kus kohtuvad erinevate rahvuste köögid ja Ladina-Ameerika maitsed. Oleme loonud selle inimestele, kes armastavad kvaliteetseid liharoogi,“ märkis Robles. Liha tuuakse Argentinast, Brasiiliast ja Uruguayst, sest just nende tooraine annab eheda Ladina-Ameerika maitseelamuse.
Robles on Eestis elanud üle 20 aasta. Enne töötas ta Argentiina restoranis. Ta on õppinud ja töötanud veel Lõuna-Ameerikas, Rootsis, Inglismaal, Tais ja Vietnamis.
Lisaks à la carte menüüle on päeval valikus lõunapakkumised. Kuigi põhirõhk on menüüs lihal, ei pea ka taimetoitlane toiduvalikus pettuma. Samuti on roogadevalikus mõeldud pere pisematele. Lastele on restoranis ka mängunurk.