25

mai 2025
25.mai 2025

Tippkoka suvine grillisoovitus aasta parimast lihatootest

Foto: Freepik

Tunnustatud kokk ja Nõo Lihatööstuse tehnoloog Marko Kokmann annab suvise retseptisoovituse, kuidas valmistada selle aasta parimaks lihatooteks valitud armeeniapärasest grillsteigist grilliõhtu lemmikroog.

  1. Koori ja viiluta punane sibul ning aseta kaussi. Pane potti veiniäädikas, vesi, sool, pipar, loorberileht ja suhkur. Kuumuta keemiseni nii, et suhkur oleks lahustunud ja kalla vedelik kohe sibulale peale. Jäta umbes 30 minutiks jahtuma.
  2. Grilli armeenia grillsteigid. Kui liha on valmis, rebi lavashist käepärane tükk, lisa marineeritud sibul ja grillsteigi tükid. Soovi korral võid lisada oma meelepäraseid lisandeid ja naudi puhtaid maitseid.