05

aprill 2016
05.aprill 2016

EESTI PARIM TOIDUAINE! Eesti tippjuhid annavad toidukonkursil oma lemmikule eripreemia

Head uudised

GoodNews

2 min
Peeter Raudsepp
Märkus: see artikkel on üle viie aasta vana ja kuulub arhiivi.

Tänavusel Eesti Parima Toiduaine konkursil koguneb toidutooteid hindama ka Eesti edukate ettevõtete juhtidest koosnev erižürii, kelle lemmik pärjatakse tiitliga Tippjuhtide Lemmik 2016.

Tippjuhtide žürii koosseisu kuuluvad viis erinevates sektorites tegutsevat eksperti – bussifirma Sebe omanik Hugo Osula, rõivakaubandusettevõtte Baltika brändingu ja jaekontseptsioonide arendusdirektor Maire Milder, sisustusettevõtte Standard juhatuse liige Enn Veskimägi, desinfektsiooni-, puhastusvahendeid ja kosmeetikat tootva ettevõtte Chemi-Pharm juht ja omanik Ruth Oltjer ning Audi Eesti juht Peeter Raudsepp.

Maire Milder

Maire Milder

Toiduliidu juhi Sirje Potisepa sõnul ei ole head juhid silmapaistvad mitte ainult oma oskuse poolest juhtida suuremaid või väiksemaid organisatsioone ja nende meeskondi, aga ka seetõttu, et nad tunnevad ära idee, mille elluviimine tagab edu.

Hugo Osula Sebe

Hugo Osula Sebe

„Tänavuse erižürii liikmed annavad oma hinnangu toidutoodetele kui äriideedele – millise toote hea maitse, põnev kontseptsioon, käepärane pakend, tervislikkus ja muud näitajad on nende hinnangul piisavalt kõrged, et lüüa läbi nii koduturul kui ka eksporditurgudel,“ selgitas Potisepp.

Ruth Oltjer

Ruth Oltjer

Enn Veskimägi

Enn Veskimägi

Tippjuhtide erižürii koguneb 6. aprillil, et hinnata tooteid, mis kandideerivad Eesti Parima Toiduaine kuldmärgile – iga toidukategooria parimaid tooteid, mis on pälvinud eelnenud voorus hõbemärgi, mittealkohoolseid ja alkohoolseid jooke.

Samal päeval koguneb kuldmärkidele kandideerivaid tooteid hindama ka konkursi põhižürii, mida juhib Tartu Ülikooli arstiteaduskonna meditsiinilise biokeemia professor, meditsiinidoktor Mihkel Zilmer, ning meediažürii.

Toode, mille tippjuhtide viieliikmeline komisjon kõrgeimate punktidega pärjab, kuulutatakse välja 22. aprillil toimuval Eesti toiduainetööstuse X aastakonverentsil.