03

september 2017
03.september 2017

RETSEPTISOOVITUS! Troopiline jäätisekokteil kurkumiga

Fotod: Merilin Siimpoeg
Märkus: see artikkel on üle viie aasta vana ja kuulub arhiivi.

Veel piisavalt soe ja päikeseline augustisuvi on parim põhjus, et kostitada end mõnusal päikesepäeval ühe troopilise mekiga jäätisekokteiliga.

Premia ja toidublogija Merilin Siimpoeg soovitavad selleks puhuks jahutava suvise mangokokteili retsepti, millele annavad omanäolise maitsenüansi hapukas sidrun, õhetav münt ja rikkalikult tervendavaid antioksüdante ning vitamiine sisaldav kurkum. Et selles kokteilis on kasutatud võrdses koguses Premia naturaalsest mangopüreest valmistatud sorbetti ja vanillijäätist, on tegu ideaalselt sobiva patuvaba kokteiliga.

Koostisosad (kogused kahele)

1 tops Premia mangosorbeti ja vanillijäätise segu (310 g)
1 pisike mango
1 viil ananassi
1 oks värsket piparmünti
1 spl sidrunimahla
¼ tl jahvatatud kurkumit

Valmistamine

Püreesta kõik koostisosad kannmikseris ühtlaseks kreemjaks joogiks, vala klaasidesse ja naudi kohe!