19

veebruar 2020
19.veebruar 2020

Soovite kiigata restorani kööki? Hotellides ja restoranides toimuvad lahtiste uste päevad

Märkus: see artikkel on üle viie aasta vana ja kuulub arhiivi.

Eesti Hotellide ja Restoranide Liit (EHRL) korraldab 23.-27. märtsini aktsiooni „Palun segada“, millega kutsutakse noori kuni 45 minutit kestvatele ekskursioonidele hotellidesse ja restoranidesse, et tutvustada sõna otseses mõttes sektori köögipoolt.

EHRL-i tegevdirektori Maarika Liivamägi sõnul on aktsiooni eesmärgiks tutvustada noortele inimestele karjäärivõimalusi hotellides ja restoranides.

„Ekskursioonidest ootame osa võtma põhikoolide lõpuklasside ning kesk- ja kutsekoolide noori koos juhendajatega. Üritame kaasata võimalikult palju majutusasutusi ja toitlustuskohti, et kõik Eesti maakonnad oleksid laiapõhjaliselt esindajatud ja noored leiaksid tee potentsiaalsete tööandjateni,“ ütles Liivamägi.

EHRL-i kuulub 198 Eesti hotelli ja toitlustusasutust. Liivamägi sõnul loodab EHRL aktiivset osalemist kogu turismimajandussektorist.