22

oktoober 2014
22.oktoober 2014

Silmailu ja kõhurõõmu kodukokkade tordiretseptidest

Märkus: see artikkel on üle viie aasta vana ja kuulub arhiivi.

Usinate Eesti kodukokkade köökidest kerkib üht head lõhna – valmimas on imemaitsvad ja kaunid tordid. Tänu Andra Kalda tänuväärt tööle on need imelised tordid nüüd kogutud raamatusse „Tordilõik“, kus on retseptide kõrval ka autori kvaliteetsed ja inspireerivad fotod.

Raamatust leiab ka asjakohased näpunäited ja suunised algajale torditegijale – õpetatakse valmistama nii nostalgilist keedukreemi, krõbedat sefiiri kui muud torditeoks vajalikku. Selline raamat teeb kindlasti iga tordisõbra õnnelikuks!

Raamatu autoriks on Andra Kalda, ilmumisaasta 2014.