10

november 2016
10.november 2016

RETSEPTISOOVITUSED! Hõrgud magusa-ampsud piimatoodetest ja agar-agarist

Piima-valge šokolaadi kreem kodujuustu-mündisalatiga
Märkus: see artikkel on üle viie aasta vana ja kuulub arhiivi.

Piima-valge šokolaadi kreem kodujuustu-mündisalatiga 4-le

  • 0,5l piima
  • 100g valget šokolaadi
  • 100g kodujuustu
  • 10g värsket münti
  • 40g suhkrut
  • 3g agar-agarit
  • 3g želatiini

Valmistamine

  1. Lase piim keema.
  2. Sega sisse agar-agar, hiljem paisutatud ja sulatatud želatiin.
  3. Lase tarduda.
  4. Peale tardumist lase blenderis ühtlaseks massiks.
  5. Lisa sulatatud valge šokolaad.
  6. Tükelda värske münt ja sega suhkru ja kodujuustuga läbi.
  7. Serveeri.