01

aprill 2019
01.aprill 2019

Vali 25 aasta parim toiduaine!

Märkus: see artikkel on üle viie aasta vana ja kuulub arhiivi.

Eesti parima toiduaine konkursi 25. aastapäeva puhul antakse välja eripreemia tootele, mis on konkursi ajaloo vältel mõne auhinna võitnud ja endiselt eestlaste toidulaual püsib.

Näiteks kandideerivad Rukkipala leib, Helluse keefir, Kalevi šokolaad ja Saku õlu. Nende kõrval astuvad võistlustulle mitmed kõrge lennuga väiksemate ettevõtete tooted, nagu Kuressaare Jäätise mustsõstraketšup, Gurmeeklubi Caesari kaste ja Moe viin.

Parima toote väljavalimine toimub kahes osas. Esiteks toimub Facebookis hääletus, kus selgitatakse välja kümme tarbijate lemmikut. Teises voorus valib kümne toote seast parima Toiduliidu juhtkogu.

Rahvahääletus lõpeb 8. aprillil. Võitjad kuulutatakse välja 24. aprillil toiduainetööstuse aastakonverentsil.