Sokos Hotell Viru II korruse Merineitsi restorani suvehooaeg algas traditsiooniliselt rikkaliku buffet’ avamisega. Peakoka Margus Tammpere kokku pandud menüü sisaldab elamusi igale maitsele ja erinevate toitumiseelistustega einestajatele.
Suve-buffet’s on suur rõhk laste toitlustamisel. Lisaks eelmisel aastal laste seas menukaks osutunud burgerivalmistamisele, saavad pere pisemad omale magustoiduks grillida suussulavaid vahukomme.
Suve-buffet’s on suur rõhk laste toitlustamisel.
Nädalavahetusel tervitab lapsi Sokos hotellide maskott Onni Orav.
Suve-buffet sisaldab mitmekülgset salatilauda hooaja värsketest andidest, suviselt kerget antipasti valikut, röstitud köögivilju, kala- ja liharoogasid, pastat, jäätist, vahvleid ja palju muud isuäratavat.