28

juuni 2018
28.juuni 2018

Algas Merineitsi restorani suvehooaeg

Foto: Johannes Hoimoja
Märkus: see artikkel on üle viie aasta vana ja kuulub arhiivi.

Sokos Hotell Viru II korruse Merineitsi restorani suvehooaeg algas traditsiooniliselt rikkaliku buffet’ avamisega. Peakoka Margus Tammpere kokku pandud menüü sisaldab elamusi igale maitsele ja erinevate toitumiseelistustega einestajatele.

Suve-buffet’s on suur rõhk laste toitlustamisel. Lisaks eelmisel aastal laste seas menukaks osutunud burgerivalmistamisele, saavad pere pisemad omale magustoiduks grillida suussulavaid vahukomme.

Suve-buffet’s on suur rõhk laste toitlustamisel.

Nädalavahetusel tervitab lapsi Sokos hotellide maskott Onni Orav.

Suve-buffet sisaldab mitmekülgset salatilauda hooaja värsketest andidest, suviselt kerget antipasti valikut, röstitud köögivilju, kala- ja liharoogasid, pastat, jäätist, vahvleid ja palju muud isuäratavat.